Wij zijn Flora Creations

Bloemstylisten uit Zoetermeer

Fieke Quint, eigenaar

Mijn Naam is Fieke 36 jaar en samen met mijn vriend Stefan hebben we twee dochters. In 2006 ben ik afgestudeerd als bloemist. Na opleiding heb ik het avontuur opgezocht en ben ik in Schotland belandt bij een vijfsterren hotel genaamd 5* Gleneagles Hotel. Daar heb ik al mijn ervaring opgedaan voor grote evenementen en bruidswerk. Daar pakken ze alles heel groots aan. Van het versieren van diners van kerken en trouwlocaties maar ook de kleine intieme bruiloften en zakelijke lunches en diners.

Na drie hele gave jaren was het tijd om een stapje verder te gaan en ben ik in een heel kleine bloemenzaakjes gaan werken en was ik bruiloft co-ordinator van grote tot kleine intieme bruiloften.

In 2014 ben ik terug naar Nederland gekomen en heb ik bij verschillende bloemenzaken gewerkt. Met veel plezier en toen begon ineens het coronatijdperk en dat zorgde ervoor om de knoop door te hakken en de creatieve uitdaging aan te gaan. Mijn droom: om voor mijzelf te beginnen. 

Nu ben ik zelfstandig Bloemstyliste Fieke Quint van Flora Creations en help ik mensen met het kiezen van dagverse bloemen.

Willen jullie een vrijblijvende offerte voor jullie trouwbloemen? Vul het contactformulier in of stuur een ​mail naar info@floracreations.nl

Flora Creations

bloemen op maat

bloemen op maat
Bloemen voor bruiloft
bruidsboeket

Bloemen op maat

 

voor iedere gelegenheid 

Flora Creations is creatief met bloemen. Bloemen brengen sfeer en stemming. Voor elke gelegenheid en binnen ieder budget kunnen wij de juiste en de mooiste bloemen leveren.