Bloemen arrangementen

Flora Creations biedt bloemen arrangementen voor diverse gelegenheden zoals bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, bruiloften, feesten en partijen, evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen en voor uitvaart en begrafenissen. Binnen ieder budget kunnen wij de juiste en de mooiste dagverse bloemen leveren. 

Bloemstyliste Fieke Quint van Flora Creations

Bloemen voor dé bruiloft

Van harte Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!! Er komt veel op jullie af voor het organiseren van jullie grote dag . De aankleding van de locatie, de jurk en welke bloemen passen erbij. Wij helpen jullie om de juiste kleuren en bloemen uit te kiezen die zowel bij jullie thema, de jurk, locatie en seizoen passen.

Wil je het groots aanpakken of juist klein en/of met bepaald budget. Flora Creations is van alle markten thuis om van jouw trouwdag een dag te maken om nooit te vergeten. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden voor jullie Grote Dag.

Willen jullie een vrijblijvende offerte voor jullie trouwbloemen? Vul het contactformulier in of stuur een ​mail naar info@floracreations.nl

bruidsboeket
Bruidsboeket

Verse bloemen voor de bruid

Bloemen voor bruiloft
Bloemversiering

Decoratief en sfeervol

tafelbloemstuk
Bloemen op tafel

Charmant en stijlvol

trouwauto bloemstuk
Bloemstuk op de trouwauto

Opvallend en passend

bloemstuk op tafel
Bloemen voor de bruidstafel

Kleurrijk en vol passie

Entree bloemstuk groot
Bloemstuk entree

Begin en eindig met bloemen

Flora Creations

bloemen op maat

bloemen op maat
Bloemen voor bruiloft
bruidsboeket

Bloemen op maat

 

voor iedere gelegenheid 

Flora Creations is creatief met bloemen. Bloemen brengen sfeer en stemming. Voor elke gelegenheid en binnen ieder budget kunnen wij de juiste en de mooiste bloemen leveren.