Bloemen arrangementen

Flora Creations biedt bloemen arrangementen voor diverse gelegenheden zoals bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, bruiloften, feesten en partijen, evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen en voor uitvaart en begrafenissen. Binnen ieder budget kunnen wij de juiste en de mooiste dagverse bloemen leveren. 

Bloemstyliste Fieke Quint van Flora Creations

Bloemen voor evenementen en feesten

Bloemen zorgen dat een evenement of feest gaat leven. Dagverse bloemen brengen sfeer en glamour.  De juiste allure, daar draait het om. Zorgen dat alles er fantastisch bij staat.

Geeft u een feest, diner, receptie, vergadering, (zakelijke) presentatie en u zoekt u daar de juiste bloemen voor die ook binnen uw budget passen. Wij maken dat mogelijk en zorgen voor de juiste aankleding, bloemstukken, tafeldecoratie en voor hele mooie boeketen om gasten te bedanken. Alles met dagverse bloemen en het beste wat onze seizoenen te bieden hebben.

Speciale dagen:
De speciale dagen worden niet vergeten zoals Kerstmis, Valentijn, Pasen, Moederdag, Secretaressedag. Neem contact met ons op om u wensen te bespreken.

Willen jullie een vrijblijvende offerte voor jullie trouwbloemen? Vul het contactformulier in of stuur een ​mail naar info@floracreations.nl

bloemstuk op tafel
Bloemstuk op tafel

Verse bloemen voor de bruid

groot bloemstuk buiten
Bloemstuk voor buiten

Decoratief en sfeervol

tafelbloemstuk
Bloemen op tafel

Charmant en stijlvol

Bloemen voor bruiloft
Bloemstuk voor feest

Opvallend en passend

bloemen voor vergadering bijeenkomst
Bloemen voor bijeenkomst

Zakelijk en netjes

Entree bloemstuk groot
Bloemen als bedankje

Verras uw gasten met bloemen

Flora Creations

bloemen op maat

bloemen op maat
Bloemen voor bruiloft
bruidsboeket

Bloemen op maat

 

voor iedere gelegenheid 

Flora Creations is creatief met bloemen. Bloemen brengen sfeer en stemming. Voor elke gelegenheid en binnen ieder budget kunnen wij de juiste en de mooiste bloemen leveren.